Utazási ajánlataink

UTASINFORMÁCIÓA mikrobusz ki-, és beállására Pécs területén 0,5-0,5 órát vagy 15-15 km-t számítunk fel.

- A fuvarozás alatt felmerülő járulékos költségek (autópályadíj, útadó, parkolási díj, behajtási engedély, komp- és alagútdíj, több napos út esetén a gépkocsivezető(k) szállása félpanziós ellátással (napidíja 10.000 HUF/nap) a megrendelőt terheli.

- Vidéki vagy külföldi utaknál a napi teljesítés minimuma 250 km, óradíj esetén minimum 4 óra.

- A fuvardíj számítása vagylagos, (km vagy óradíj) a fuvarozó szempontjából kedvezőbb díjat számlázzuk.

A kalkulált költségek 80%-át megrendelés esetén indulás előtt 10 nappal számla ellenében átutalással kérjük kifizetni. Végelszámolás igazolt teljesítmény alapján a teljesítést követően számla ellenében készpénzzel kérjük megfizetni. Az elszámolás igazolt menetlevél alapján történik, a tényleges teljesítés figyelembevételével. (Kivétel a minimum elvárás!) A ténylegesen felmerülő költségek és megtett km, vagy  elvégzett óra képezi az elszámolás alapját.

- A szállítási szolgáltatások után jelenleg az ÁFA belföldön 27%, külföldön pedig 0%.

A költségmentes visszamondásra az utazást 10 nappal megelőzve van lehetőség, ha azon belül esik, 20%-os kötbér kerül felszámításra.

VEZETÉSI IDŐK 

Napi 9 óra, amely hetente két alkalommal 10 órára növelhető.
Megszakítás nélkül: 4,5 óra. 
Átlagos heti: hetente maximum 56 óra, 6 alkalom során.
Két egymást követő hét során maximum 90 óra.

KÖTELEZŐ NAPI PIHENŐ

- A megszakítás 4,5 óránként 45 percre kötelező. Ez minimum 15 perces szakaszokra bontható fel. 

- 1 gépkocsivezető esetében 11 óra megszakítás nélkül. Ez az időtartam hetente három alkalommal – a következő hétvégi pótlás mellett – 9 órára csökkenthető. 12 óra, ha 2 vagy 3 szakaszban tölti le, ebből 8 óra egybefüggő legyen. 1 óránál rövidebb idő nem számít pihenőidőnek. Két gépkocsivezető esetén 8 óra megszakítás nélkül 30 órás időszakonként. A heti pihenőidő megszakítás nélkül 45 óra. Ha a gépkocsivezető a lakóhelyén vagy a telephelyen veszi ki a pihenőidőt, akkor megszakítás nélkül 36 óra is elegendő.

Áraink tájékoztató jellegűek, a fuvardíjak igénytől függően személyes megbeszélés alapján módosulhatnak.

Rendszeres megrendelés vagy nagy távolságok esetén egyedi árakat biztosítunk!

- Bármikor hívhatóak vagyunk, elmaradt autóbusz kiállás, műszaki meghibásodás vagy egyéb sürgős probléma esetén képességeinkhez mérten igyekszünk segíteni.